Në Gostivar, Tetovë  Shkup dhe të gjitha qytetet tjera të vendit ,sot po vijojnë nënshkrimet për kandidatin për president të opozitës shqiptare VLEN, Arben Taravari.

Taravari përmes një postimi në rrjetet sociale ka shprehur falënderime për përkrahjen e gjerë.