Kryeministri i Turqisë ka konfirmuar se është tentuar grusht shtet.

Kryeministri turk, Yildirim ka thënë se ka pasur një tentim grushtetit. Ai është paraqitur direkt në televizionin shtetëor duke thënë se disa individë në ushtri kanë provuar ta marrin pushtetin me dhunë, por kanë dështuar në këtë përpjekje dhe për këtë “do të pagaujnë shtrenjtë”.