Kur flet e vërteta, politika duhet që të heshtë, deklaroi lideri i PDSH-së, Menduh Thaçi pas daljes nga PSP-ja, ku u mbajt një orë.

Ai deklaroi se pasi që gjithmonë ka qenë i hapur me mediat, ka vendosur që ta jap këtë deklaratë të shkurtër, pas së cilës iku.

Për momentin nuk dihet konkretisht se pse dhe në cilin rrol Menduh Thaçi është thirrur te Katica Janeva./Tetovasot