Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi sot në zyrat e delegacionit të BE-së në Shkup realizoi takim të përbashkët me Ambasadorët Bejli dhe Orav. Në këtë takim u diskutua për situatën aktuale politike në vend.