Trajanov: Prokuroria speciale ka dëshmi se përgjimi është bërë me urdhër të Gruevskit

sobranie pratenicki prasanja,pavle trajanov so skrsteni race vo sobranie

Përgjimet janë bërë me vendim të kuadrove të VMRO të instaluara në MPB të cilët kanë keqpërdorur sistemin e sigurimit të informacioneve ku shfrytëzues janë kreu i vendit e më së shumti kryeministri Nikolla Gruevski, ka thënë kështu ish ministri i brendëshëm dhe lideri i LD Pavle Trajanov.

Më shumë i sigurtë jam se PPS ka dëshmi të shumta dhe materiale të sigurta si dëshmi se kush ka përgjuar dhe me urdhër të kujt e kush ka qenë shfrytëzues i informacioneve. Obstruksionet që po bëhen dhe pengesat nga ana e gjykatave dhe ky bastion që është formuar në gjykatën penale duhet të shpërbëhet, e për këtë unë propozoj që të ndryshohet përbërja e këshillit gjyqësorë dhe gjithë gjykatësit të jenë pjesë e rizgjedhjes, ka thënë më tej Trajanov, transmeton Zhurnal.