UEFA ka publikuar një promo për ndeshjen mes Francës dhe Shqipërisë që do të luhet mbrëmjen e nesërme.

Promoja ka përmbledhur disa prej momenteve të ndeshjeve të para të Francës dhe Shqipërisë.

Gjithashtu ka edhe disa momente mjaft të bukura nga fushata eliminatore e Shqipërisë.

promo1promo

https://youtu.be/fA_rOAKK_4E?t=1