Problemi me qendrën e votimit 1027 në Kumanovë, e vendosur paraprakisht në Kino-kozjak dhe pastaj e zhvendosur në kafenenë “Boem”, është evidentuar edhe nga ekipi yn ënë terren.

Reporteri i televizionit Alsat-M, ka kontaktuar me zv/kryetarin e vendvotimit, i cili ka deklaruar se vendimi i zhvendosjes është marrë për shkak të mungesës së hapësirave.