Aktori i humorit Ermal Mamaqi duket se këtë herë i ka kaluar caqet me shkatë e tij.Ai, përmes një videoje, i ka bërë gruas Amarda Toskës një shaka ‘pa kripë’ për të cilën Ermali thotë se ajo nuk i flet akoma.

“Çohu shpejt se çuni është vrarë, po i del gjak’, ka qenë “shakaja” e hidhur që  e ka ngritur Amin të tmerruar nga gjumi. Në fund Ermali e kupton që “shakaja” e tij ka qenë e tepruar dhe i kërkon falje nënës së djalit të tij dhe në fund të videos e quan veten “Idiot”.