Mbrëmë para mesnatës u bë e ditur se profili i saj në Facebook është hakuar nga një person i pazbuluar, shkruan revista Kosovarja.

Reagimet ishin të shumta ndërsa komentet shumica nga ato negative, që mund t’i shihni në fotografinë më poshtë. 

Kujtojmë se ky ishte i vetmi profil i Lindës sipas të gjitha deklaratave të saj nëpër emisione dhe intervista të shumta.