Afaristi nga Vjena e Austrisë , Nderim Istrefi-Ҫipra, që përveҫ biznesit me ndërtim nuk rresht së kontribuari edhe për ҫeshtje të interesit kombëtar. Ai është kryetar i SV Albania, klubit të sukseshëm shqiptar në Vjenë dhe nënkryetar i shoqatës kulturore ” 12 Qershori”.

Nderim Istrefi- Ҫipra së fundmi është angazhuar në përkrahjen të Aleancës për Shqiptarët dhe shpesh është parë në shoqëri të kryetarit të LR PDSH z. Zijadin Sela dhe atij të RDK-së z. Vesel Memedi. I shqetësuar për zhvillimet e fundit dhe paralajmërimet në disa media që qeveria do të mundohet të dobësojë opozitën, ai fton shqiptarët të mos bien pre e agjendave të huaja dhe të mbështesin Alencën për Shqptarët, në krye me Zijadin Selën dhe Vesel Memedin.

Përndryshe, Zijadin Sela dhe Vesel Memedi kishin takim mbresëlënës në Vjenë të Austrisë.

©Fol.mk