Këshilli Ekzekutiv i VMRO-DPMNE-së sot pasdite do të mbajë një seancë për të diskutuar dorëheqjen e kryeministrit Nikolla Gruevski, dhe do të duhet të vendosin dhe kush do të jetë pasardhësi i tij.

Në mbledhjen e Këshillit të partisë në pushtet do të diskutohet dhe për elementet e tjera të marrëveshjes politike në prag të vizitës së nesërme të komisionerit të BE-së Johannes Hahn në Shkup.

nikolla