Tani, për Pekin Auto Show, Volkswagen ka përgatitur T-Prime Concept GTE, kjo makinë pritet të merr edhe vendimin final për prodhim si një SUV(xhip) fullsize.

Siç duket koncepti ka vende individuale dhe ofron mjaft hapësirë, për të dy pasagjerët para dhe mbrapa në gjerësi të trupit prej 78.7-inç dhe lartësia 67.2-inç. 

Kabina është një teknologji tour de force në sajë të një grupi instrumentesh dixhitale dhe një 15-inç ekran me prekje masive të lakuar për sistemin infotainment.

Sa i përket specifikimeve teknike, T-Prime Concept GTE, ajo garon me Audi Q7 gjeneratën e dytë dhe Bentley Bentayga.

Motivimi është dhënë nga një motor turbocharged 2.0l, me katër cilindra duke dhënë 248 kuaj fuqi (185 kilovat

tauregww1ww kabina