Në një potim të fundit në murin e tij Zeqirja  Ibrahimi eksponent i lartë i Lëvizjes Besa nënçmon keq  Ali Ahmetin me rastin  e vizitës tinzare që i ka bë Hasanbegut, në shënimin e tij i thotë:

“Nëse në Kumanovë nuk mund të shkosh se ke frikë nga ata që i ke tradhtuar dhe nëse në Hasanbeg shkon vjedhurazi si një hajdut që ka drojë të mos e kapin në flagrancë, seriozisht duhet të pyetesh se a ia vlen kaq shumë ta poshtërosh veten vetëm që ta shpëtosh shpurën e kriminelëve, vagabondëve dhe matrapazëve të krijuar ndër vite? Një pleqëri e qetë pranë dhenve do të ishte për ty më e mirë se një pensionim i detyruar me poshtërim”, thuhet në fund të postimit të z. Ibrahimi.

zeka mesazh

© fol.mk