Ziadin Sela në fjalimin e tij të datës 22 prill në protestën para parlementit të Maqesonisë ka lëshuar mesazhe të fuqishme në opinion, shkruan Drini.mk

Sela ka falenderuar protestuesit që kanë mbështetur këtë protestë me prezencën e tyre në shesh, por ai ka folur edhe për gjithë ato shqiptarë që për asrye të ndryshme nuk janë prezent fizikisht, por me zemër dhe mendje janë bashkë me ne/drini.mk