Kryetari i Lëvizjes për Reforma PDSH, Ziadin Sela sot ka ka zhvilluar takimi me qytetarët e rajonit të komunës së Likovës, në Kumanovë.

Lideri i LR-PDSH, Ziadin Sela po zhvillon Kryetari Ziadin Sela po zhvillon takime me banorët e Nikushtakut, Mateç, Hotle dhe Likovë.

Në xhaminë e Mateçit u bë falja e namazit të xhumasë dhe u nderuan dëshmorët e kombit.

Vizita përfundon në Kumanovë ku Ziadin Sela dhe Vesel Memedi do të takohen me rininë e Kumanovës nga ora 17:00

4zs2 zs 1 zs3zszs11