mzShkruan:Muhamed Zilbeari

Unë as që e kam në dijeni se kush janë këta të këshillit opozitar, kush do që është, kam një sugjerim.
9 maji e ka simbolikën e vetë dhe mu për këtë simbolik edhe protestohet në kët datë.Është shumë dhimbëse humbja e njerëzve më të pastër të kombit pa marë para syshë se si quhen kto njerëz dhe pa marë para syshë datat se kur i humbim kto njerëz.
Çka dua të them?? Me 9 maj shteti dhe pushteti zbrazën të gjithë mllefin, hajnin, tradhëtin mbi djemtë më të mirë të pushkës, po ka edhe një datë tjetër që nuk duhet haruar dhe çdo herë duhet kujtuar,12. maj.2010. Në këtë datë u vra një ndër organizatorët më të pastër i çshtjes kombëtare , HARUN ALIU bashkë me SHABAN ZENUNIN .
Këshillit opozitar dhe gjithë shqipëtarve , mos e haroni Harunin dhe Shabanin, protestoni edhe me 12. Maj