Kurthi i kumanoves

Zona Express sjell dokumentarin ekskluziv “Kurthi i Kumanovës”. Çfarë ndodhi në Lagjen e Trimave? Kush i dërgoi kosovarët atje për të luftuar? A ka marrë parë dikush prej tyre? Kush e vrau policin shqiptar? Si u ekzekutuan Beg Rizaj e Mirsad Ndrecaj? Në këtë dokumentar mund të dëgjoni edhe rrëfimin e familjarëve dhe banorëve të Kumanovës.

Kliko linkun per me shume:

https://www.facebook.com/ZonaExpressTV/videos/1673888639528795/?pnref=story