Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev dhe Radmilla Shekerinska sonte janë pjesë e Revolucionit Laraman.

Ato me ngjyrë kanë hedhur drejt ndërtesës së Ministrisë së Drejtësisë dhe mijëra protestuesve vazhduan marshimin e tyre drejt Parlamentit.

“Nuk ka tërheqje”, tha Zaev.

Dhe lideri i PAE, Fiat Canoski, vendosi vulën e tij nga ngjyra në ndertesën e ministrisë.

Kordoni policor që mbronte Ministrinë i ka lejuar disa protestues me pushkë me ngjyra të kalojnë kordonin dhe nga afër të ngjyrosin ndërtesën.