Kryeministri Nikolla Gruevski siç ishte lajmëruar më herët, ai i është drejtuar popullit me anë të konferencës për shtyp drejtpërdrejt nga qeveria.

Ai fjalimin e tij e nis me atë se çka bërë partia e tij dhe pushteti në lidhje me marrëveshjen e Përzhinos, njofton fol.mk

Ai tha se zgjedhjet tani është koha që të mbahen në afatin e caktuar sipas Marrëveshjes së Përzhinos, dhe se nuk dëshiron që opozita të krijoj alibi për shtyrjen e tyre për në 24 Prill.

“Nesër do të dorëzojë dorëheqjen tim në Parlament përmes një shkrese”

gruevski dorrwheqje