Kallëzime penale kundër katër personave për vjedhje dhe trafikim me armë

Kallëzime penale janë parashtruar kundër katër personave për shkak të vjedhjeve të rënda dhe trafikimit me armë, përcjell Portalb.mk. 

SPB Shkup ka parashtruar deri te Prokuroria themelore Publike, kallëzim penal kundër B.Z(27) për dyshim për tre vepra penale, më pas kundër A.J (23) dhe A.B. (25), të dyshuar për dy vepra penale, njëra për posedim pa leje dhe trafikim me armë dhe njëra për vjedhje të rëndë. Po ashtu është parashtruar kallëzim penal edhe kundër B.J. (57) i dyshuar për veprën penale armëmbajtje pa leje, trafikim me armë dhe materieve shpërthyese.

SHPËRNDAJE