Për nderë të 22 vjetorit të themelimit të Universitetit të Tetovës, Rektorati i këtij universiteti do të organizojë akademi solemne, nesër në ora 17, njofton Telegrafi Maqedoni.

Me këtë rast, UT-ja ka vendosur që të nderojë me çmimin ”Doctor Honoris Causa”, Arsim Bajramin, ministër i arsimit në Kosovë dhe ligjërues i dikurshën në UT, si edhe Beate Henn – Memmesheimer./