Aleanca për shqiptarët ditën e shtunë 9 Janar, në ora 18:00 në pallatin e kulturës në Gostivar do të mbaj debat të hapur me rininë. Në këtë takim do të mund të parashtronjë pyetje panelistëve në të cilën do të jenë prezent kryetari i RDK-së Vesel Memedi dhe LR-PDSH Ziadin Sela.

Aleanca për shqiptarët ju bën thirrje të gjithë rinisë, nxënësve, studentëve dhe të diplomuarve të marrin pjesë në këtë debat pasi që Rinia është prioritet i rëndësishëm i Aleancës për shqiptarët.

aleanca