Përkundër shumë zërave, tashmë çdo gjë është konfirmuar. Edicioni i gjashtё i “The Voice of Albania” do tё startojë nё datёn 27 janar.

Anёtarёt e jurisё këtë gjë e janё konfirmuar disa javё mё parё. Alban Skёnderaj, Rona Nishliu, Besa Kokёdhima dhe Xuxi do tё jenё ata qё do tё vlerёsojnё performancat bashkё me duartrokitjet e publikut.

Ky edicion do të prezantohet nga Ledion Liço.