Ambasadori amerikan Xhes Bejli përmes rrjetit social Tuitter u ka bërë thirrje qytetarëve që të dalin dhe të votojnë në zgjedhjet e 11 dhjetorit. Përmes një cicërrime tjetër, Bejli i ka garantuar qytetarëve të vendit fshehtësinë e votës.

“Mos beso në thashetheme! Vota është e fshehtë, dhe askush nuk mund ta dijë për kë keni votuar”, ka shkruar Bejli.

 bejli