Azbi Nuredini/

Edhe CIA përmes publikimeve të WIKILEAKS vërteton pohimet e mia se në vitin 2007 është arritur marrveshje me Gruevskin për miratimin e projekt ligjit për UÇK-në, që unë personalisht ua kam dhënë grupit negociator të BDI-së, por pas hyrjes në qeveri këtë çështje e neglizhuan qeveritarët Shqiptarë për interesa personale?! Të dalin para gjyqit gjith qeveritarët Shqiptarë prej vitit 2007 deri vitin 2016 për shkelje të Nenit 9 dhe 110 të kushtetutës, për shkak të mos miratimit të ligjit për dëshmorët, invalidët dhe veteranët e UÇK-së duke na shkaktuar padrejtësi kushtetuese dhe ligjore veteranëve ndërsa familjarve të dëshmorëve dhe invalidëve të UÇK-së duke u shkaktuar pabarazi qytetare dhe sociale, trauma dhe vështirsi në përballje me kushtet e rënda jetese si pasojë e diskriminimit kushtetues dhe ligjor!