Numrit të madh të artistëve të njohur pjesmarrës në festivalin ‘Kënga Magjike’ këtë vit pritet ti shtohet edhe një emër tjetër mjaft i rëndësishëm.

Bëhet fjalë për këngëtaren Tuna e cila do të marrë pjesë me një produkt të krijuar nga shtëpia diskografike ThreeDots.

Natyrisht se ky lajm ishte befasi për shumë kë pasi që deri më tani nuk ka pasur zëra për një lëvizje të tillë nga ana e këngëtares.

Projekti i ri do të jetë i treti në rradhë për një periudhë mjaft të shkurtër pas ‘Zemra jem’ të cilin e solli me Vig Poppan dhe ‘Bermuda’ me të cilët arriti të marrë vëmendje mjaft të madhe.

Për më tepër detaje rreth këtij vendimi munt të kuptoni në storien e përgatitur nga gazetari Vlorijan Halili në minutën 1:25.