Te kujdesesh per veten ndonjehere kerkon nje perqasje me ndryshe , dhe ketu vjen ne ndihme Siren Care , nje pasjisje mjekesore diabetike e cila perdor konceptin e corapit per te kryer punen e vet.
Fale ketyre pajisjeve te rehatshme , diabetiket mund te mbajne nen kontroll cdo inflacioni dhe lendim ne jeten e tyre .
Per shkak se te dy llojet e diabetit mund te shkaktojne enjtje te kembeve , kjo mund te sherbeje ndonjehere si indikacion i nje problemi me serioz.
Kjo eshte pjesa ku corapet Siren Care vijne ne loje . Duke perdor sensoret e temperatures, te cilet jane te instaluar ne corap , mendohet te zgjidhet problemi ne fjale.
Te dhenat e marra nga corapet Siren , ruhen ne pajisjen ne fjale e cila me pas mund te transportohen ne nje aplikcaion smartfone dhe sigurisht ne cloud ne menyre qe pacientet te shqyrtojne shendetin e tyre kudoqofshin dhe nga cfaredo lloj burimi . Cdo here qe te dedektohet nje ndryshim i madh temperaturash , aplikacioni do e lajmeroje perdoruesin per rrezikun e mundshem dhe do e keshilloje perdoruesin qe te kontrolloje kembet e tij.
Krijuesi i kesaj pajisje shprehet se eshte aq e thjeshte si nje sholle kepucesh e cila vendoset ne kepuce dhe ju as nuk e ndjeni ate .
Por sa kohe zgjasin keto corape ?
Sipas ekipit krijues ato zgjasin 6 muaj dhe shtojne se qendrojne “on” vetem kur jane te veshura.
Dizenjuesi i ketij produkti shprehet se kjo teknologji vec do shtohet me sensore per lageshtire , sensore per trysnin , sensore per driten .
Per momentin ju mund te porosisni keto lloja corape ,dhe te merrni 7 pale per cdo 6 muaj.