E ejtja e ardhëshme, ditë jo pune

E ejtja e ardhëshme 19 janar do jetë ditë jopune për qytetarët e besimit ortodoks në Maqedoni si dhe do jetë dita e fundit e festës për këtë dimër.

Pas saj, ditë tjetër e rradhës që është ditë feste është 14 prilli ku besimtarët ortodoks fillojnë me festat e mëdha përfshirë dhe 17 prillin.