Këngëtarja Flaka Krelani,  në fillimet e saja e kemi njohur si një rok artiste, si në stilin e të kënduarit dhe në pamje.

Tash pas disa viteve karrierë, Flaka ka eksperimetuar në stilin e zhanret e muzikës, duke ruajtur prap rockun, ndërsa nga pamja dhe stili i veshjes  tashmë është më elegante .

Këngëtarja në fjalë, asnjëher nuk na ka shfaqur ndonjë adhurim për ndonjë ekip futbolli e sidomos ndonjë trajner.

Një fotografi e postuar e motrës së saj me trajneri e njohur Pep Guardiola ka bërë që Flaka të shpalos diçka më shumë dhe që nuk e kemi ditur më parë

Ende nuk dihet se çfarë pëlqen Flaka tek Guardiola, mënyrën siç  drejton ekipin e Manchester City-in, apo për fizikun e bukurinë që posedon.

Në fotografinë e postuar mbishkrimi artistes ka qenë mjaft komik, ku do të dëshironte të ishtë ajo në vendin e motrës, dhe e ka lutur t’i tregoj për ekzistencen e saj ish trajnerit të ekipit Barcelona.

Ku i dihet bota nganjëher bëhet e vogël, dhe ndoshta do ta ketë fatin dhe Flaka ta takoj Guardiolën mbasi qenka një adhuruese e madhe e tij.

15048177_545381855665218_6232199929649954816_n