img_20161030_223153:

Dr Rexhail Ramadani

Ne regjimin e z. Ali Ahmeti qe foli shume per te rinjte dhe te krijojne prespektiven ne vendin e vete vetem nje fakt po e jap nga jeta ime.

Sa ka qene nje minister i shendetsise z. Bujar Osmani ska pasur konkurs qe skam qene i refuzuar, ku me pare e ke tekuar Obamen se sa ministrin e mjere te BDI se aq ka qene veshtire te beje takim.-

Ne nje konkurs ne vendlindjen time i vetmi nga konkurimi kam qene specialist gjithe te tjeret ishin mjek te pergjithshme te gjithe u pranuan vetem une jo.

Nuk e mban rinine ne vendlindje duke kerkuar 10000 euri per nje vend pune i nderuar z. Ali Ahmeti

Une pervec mjek specialist qe tashme e punoj profesionin tim ne Gjermani , isha edhe nje intelektual qe kam pasur performancat te mira i edukuar ne kulturen humaniste dhe idete e tradites me te mire intelektuale evropiane nder te rrallet ne Maqedoni qe i perkas kesaj rryme intelektuale mos te them te vetmit me nje veper voluminoze te botuar mbi historine universale te konfliktit epistemiologjik ne mes te Platonit dhe Aristotelit qe do te kisha qene shume i dobishem per ate shoqeri.

Ne jeten e perditshme jam njeri me humor dhe shume miqesor ne shkrime kur shkruaj per politiken ne Maqedoni jam agresiv dhe serioz por kam konstatuar se nuk eshte natyra e ime kjo por kjo na ka ngel nga traumat qe kemi perjetuar ne ate ambient ku hajdute e kishin fjalen kryesore.

Leninisti eshte Leninist. por nuk i ka fajet vetem ALi Ahmeti por hajdutet perreth tij qe skane njohur asnje vlere njerezore,

Ketu i perjashtoj disa intelektuale qe kane dhene kontribute brenda kesaj bande hajdutesh.