Jeton Shasivari, profesor universitar, analist politik dhe njohës i mirë i politikës në vend në emisionin debativ politik Çumu ku i ftuar ishte edhe profesori universitar Lubomir Frçkovski , z Shasivari tha se idea për bashkim të qendrimeve politike të spektrit politik shqipëtar nuk është ide BDI por e Aleancës për Shqiptarët sepse ata e kanë lansuar këtë ide edhe para fushatës parazgjedhore , ka thënë profesori Jeton Shasivari .  7 Fol.mk