Dikur për të gjithë ne shumë i pëlqyer ‘teletubbies’ që fillonte me daljen e një dielli duke buzëqeshur e përsonazhi i fytyrës në diell, tani është 22 vjeçare.
 

Ajo para pak vitesh kishte zbuluar se përkundër pretendimeve të shumë njerëzve për të marrë meritat e saj, ajo në të vërtetë është ‘dielli’ tek ‘teletubbies’.

Siç shihet nepërmjet fotografive ajo nuk ka ndryshuar edhe shumë edhe pse ka kaluar një kohë e gjatë.

“Ata vetëm e kanë filmuar me kamerë derisa ajo po shikonte babain e saj dhe qeshte” tregoi nëna e saj Anji kur u pyet se si kishin arritur të bënin pjesën kur fytyra e Jess ishte duke buzëqeshur tek dielli i ‘teletubbies’

Këto janë fotografitë se si duket ajo sot.

sunbaby-smithteletubbies-inline