Komunikacioni në aksin rrugor Mavrovë – Dibër, në vendin Ura e Boshkut – Kosovrasti nesër nga ora 12:30 deri 16:30 do të jetë në ndërprerje për shkak të asfaltimit të rrugës.

Siç kumtoi Qendra informative dispeçere e NP “Rrugët e Maqedonisë, në varësi të nevojave do të lëshohen vetëm automjetet me prioritet (të ndihmës së shpejtë, të policisë dhe ato zjarrfikëse).