Kënga “Terri i natës” e këngëtarit kosovar Sinan Vllasaliu është vjedhur nga këngëtarja serbe Aleksandra Prijovic.
 
Kënga të cilën Sinani e kishte publikuar në 2002 duket se i ka pëlqyer serbes dhe e solli atë në versionin serb më 2016.

Në serbisht kënga “Terri i natës” bën “Za nas kasno je”, të cilën këngë Aleksandra e performoi live në një nga televizionet serbe.