Portali Dokaz.mk duke u thirrë burime jo të sigurta ka lajmëruar se udhëheqësia e LSDM-së është duke negociuar me shqiptarin më të pasur Lazim Destani, që të jetë bartës liste në njësinë numër 6. Destani është pronar i kompanisë Ecolog dhe i KF Shkëndija.