LSDM-ja ka lëshuar një komunikatë zyrtare për qytetarët e Maqedonisë, në të cilin uron qytetarët në ditën e parë të vitit 2017. Në komunikatën e LSDM-së thuhet se viti 2017 do të jetë viti i jetës që qytetarët zgjodhën në zgjedhjet e 11 dhjetorit.

“Do t’i rrisim rrogat. Do t’i mbështesim ndërmarrjet vendore që të hapin vende të reja pune dhe tu japin rroga më të larta të punësuarëve. Gjithë paratë do t’i kthejmë tek qytetarët individualisht, përmes kthimit të 15% të TVSH-së. Në shëndetësi do të ketë kontrolle pa pagesë, arsim kualitativ me më pak orë dhe më kryesorja askush nuk do të jetë i uritur. Maqedonia do të jetë shtet i qytetarëve të barabartë”, thonë nga LSDM-ja./Telegrafi/