Të gjitha premtimet që në mënyrë të mashtrimeve i premton për të rinjtë janë në funskionin e politikës margjinare, në muzgun e karierës së tij, kanë reaguar nga LSDM-së, pas premtimeve të stome të Gruevskit që i premtoi para të rinjëve.

Të pret përballja me përgjegjësinë për atë që ua vodhe 10 vjet të rinjëve. Mashtrimet nuk kalojnë më. As propagandat e mediave tuaja që i pagove me 20 milionë euro, paratë e qytetarëvePas vitit të dhjetë të qeverisjes së VMRO-DPMNE, studentët më të mirë do të ishin punësuar!? Për shkak Nikolla Gruevskit, Maqedonia ka rekordin e numrit më të madh të magjistrave dhe të diplomuarve të rinj që ikin nga vendi i tyre. Hipokrizia është se Nikola Gruevski e përmend bibliotekën “Braca Miladinovski”, në të cilën ai personalisht ka bërë sulm,” thuhet në deklaratën e LDSM./TetovaSot