Hetimi i rastit me të shtënat në bulevardin “Aradhe Partizane” ku u lëndua rëndë Daniel Trajkovski 46 vjeç nga Gjorçe Petrovi, tek tani do të tregojë nëse bëhet fjalë për qërim hesapesh mes grupeve kriminele apo ndonjë aktivitet tjetër, thotë ministri i brendshëm Oliver Spasovski.

Sipas informacioneve të mjekëve nga klinika për anesteziologji, reanimacion dhe shërim intensiv, gjendja e Aleksandrit edhe më tej është e rëndë dhe e pa ndryshueshme, ndërsa edhe më tej ai është në aparatet për frymëmarrje artificiale.