Analisti politik Qenan Aliu në një postim në fejsbuk ka komentuar paraqitjet e fundit të kryetarit të BDI-së, Ali Ahmetit dhe shefit të shtabit zgjedhor të kësaj partie Bekim Nezirit, në takimin e Forumit  të Grave të BDI-së të mbajtur sot në Tetovë. Ai në postimin e tij thotë:
Miq të dashur,
Ashtu siç dëgjuam sot, poqëse z. Ali Ahmeti dhe Bekim Neziri nuk korigjojnë me urgjencë narrativën elektorale, atëherë këta deri në ditën e zgjedhjeve ;-
– Do të shokojnë albanologët, do ti sëmurin mjekët e neuropsikiatrisë, do ti venë në dilema matematicientët, do ti shkokorllavin intelektualët dhe do ti deprimojnë në skajshmëri të rinjtë shqiptarë e për të rinjë maqedonas nuk e dijë.
Madje , plotësisht të hipnotizuar do të gjenden eletorati saqë do të harojnë se kurë do të jenë zgjedhjet.
Narrativa e tillë e mjerë mundë të jetë e besueshme dhe joshëse, vetëm për popullin e partisë së tyre, mbase çdo parti ka krijuar popullin e vetë !

 

img_20161106_214539

© fol.mk