Pas marrjes së ekzemplarëve të ADN-së nga familjarët e viktimave, Prokuroria Themelore e Maqedonisë, kërkon që të përfshihet aktivisht në identifikimin e viktimave në bazë të mbetjeve dhe ADN-së, njofton Telegrafi Maqedoni

Nga Prokuria thonë se ekipi për identifikim është i gatshëm të ndihmojë prokurorinë e Bullgarisë dhe së bashku të identifikojnë viktimat

Nga Prokuroria e Maqedonisë thonë se dokumentacioni do të jetë për dy prokuroritë e vendit për hetim të dyfishtë