Kryeministri Edi Rama është nisur drejt Hollandës për pushime, por ka ndodhur diçka e papritur.

Policia e hollandeze ka ndaluar kryeministrin për verifikim. Prania e tij në aeroport dhe ndalimi nga policia ka tërhequr vëmendjen e një shtetase shqiptare e cila ka realizuar fotot. Edhe në këtë udhëtim kryeministri nuk ka harruar të veshë atletet e shumë përfolura.