Shqiptarja Leona Koxha shpallet “Miss California Collegiate America 2017” (Foto)

leona-koxha

Leona Koxha është shpallur më e bukura në konkursin e “Miss California Collegiate America 2017”.

Në këtë formë bukuroshja shqiptare do ta përfaqësojë shtetin e Californisë në garën nacionale, e cila këtë vit do të mbahet në Arkansas.

Leona është 20 vjeç ndërsa studion “Marrëdhëniet ndërkombëtare dhe menaxhimi i krizave ndërkombëtare” në SDSU San Diego State University të Californisë.

Vlen të theksohet se Leona është motra e Lauretës, e cila para 6 muajve ishte shpallur studentja më e mirë në Universitetin shtetëror të Californisë.

leona-koxhaleona-koxha-3 leona-koxha-2