Ky është fundi i një beteje shumë të vështirë përballë një aparature të tërë antishqiptare sllavo-antishqiptare , shqipfolësash shpirtshitur dhe dashakeqë, me të cilat u përball njeriu i sakrificave dhe sfidave të mëdha.
Shpifje, akuza të pabaza, shantazhe, atentate, përçarje, krijime të forcave ogurzeza,…bënë gjithçka pë ta dëmtuar dhe përmes dëmtimit të tij të dëmtojnë kauzën dhe historinë kombëtare, për t’a pasur pastaj më të lehtë që të veprojnë me shqiptarët.
Nga e gjitha çfarë bën në dëm të tij, ata vetëm arritën t’a gërvishtin , por falë Zotit atë e bënë edhe më të fortë, më faktor dhe më vendimtarë!
Zoti çdoherë vlerëson veprat në bazë të qëllimit!
Suksese të gjithëve dhe mirupafshim në sfidat e rradhës!

Artin Spahiu