Edhe sonte temperaturat momentale në mbarë qytetet e Maqedonisë shënojnë një ulje drastike sa që po bën ftohtë nga Strumica në Kumanovë e deri në Strugë.

Temperatura momentale më e lartë është Dibër 2 grad ndërsa më e ulët në Delcevë dhe Kocan me -3 grad.

yrgc