Nëse dëshironi që të bëheni popullorë në Instagram që pa nisur mirë dita, atëherë postoni vezët që do të përgatisni për mëngjes. Por duhet të jenë të përgatitura sipas modës së të fundit. Si re.

Deri në një farë vendi receta ngjason me vezët e rrahura të ëmbla, duhet të ndani të bardhat nga e verdha dhe të rrihni të bardhat sa të krijohet krem, shtoni djathë të grirë, proshutë, erëza, çfarë të dëshironi, në përfundim vendosni në qendër të verdhat dhe vendoseni ta piqni.

Oh dhe mos harroni ta postoni në  Instagram mëngjesin tuaj për t’i bërë miqtë super xhelozë.

Disa ia kanë arritur tashmë dhe ndoshta do të shërbejnë si frymëzim ose nxitje për ta provuar që këtë mëngjes.