E enjte, 1 Dhjetor, 2022
Ballina Lifestyle 15 mënyra për t’u veshur me të bardhë në dimër

15 mënyra për t’u veshur me të bardhë në dimër

 

Ngjyra e zezë sigurisht që është zgjedhja numër një përsa i përket veshjeve gjatë periudhës së dimrit, dhe jo vetëm. Megjithatë kur zgjidhni të zezën asnjë nuk do ju adhuronte për guximin apo veçantinë tuaj. Në të kundërt, nëse zgjidhni “winter white”, të bardhën e dimrit, sigurisht që shikimet do të përqëndrohen tek ju.

Kombinimet midis ngjyrave të bardha janë të thjeshta, elegante dhe shumë moderne. Elementë që çdo femër duhet t’i ketë në veshjen e saj. Më poshtë do të gjeni 15 kombinime të frymëzuara nga street style. Enjoy them!