Moti sa vjen dhe bëhet më i ftohtë, dhe vendosja e shallit është e paevitueshme.

Mirëpo pse të blini shumë shalle kur mund të përdorni një në disa mënyra.

Më poshtë mund të shikoni një video, ku tregohet hap pas hapi se si të realizoni vendosjen e shallit në 15 mënyra të ndryshme.