Besa angazhon hakerët serb për ta sulmuar faqen ,,don’t you 20% me”?

Një sulmë kibernetik nga hakerë nga Serbia sipas adminit të faqes ,,dont you 20% me” ka ndodhur ndaj faqes e cila si duket përshkak të kritikave ndaj pushtetit është bërë cak i sulmit.

Hakerët serb në bashkëpunim me eksponent të Lëvizjes BESA kanë marrë autorësinë e këtij sulmi. Kjo vërtetohet në tekstin që kanë publikuar së fundi ku vetë pohojnë se janë ata që  kanë sulmuar faqen, ndërkohë që i bëjnë të fala të fala: ish “adminit” të faqes, hallku ta palojn 😂 Nuk jemi të afërt me pushtetin, por #meBesë hajgare nuk bën të bëni o klysha 🇦🇱❤️

Kjo faqe është krijuar nga qytetarë vullnetarë me qëllim për të luftuar padrejtësit dhe politikat e gabuara qeveritare.
Kjo faqe ka gjetur mbështetje edhe tek shumë figura apolitike në gjithë hapsirat shqiptare,por sot,si duket është sulmuar nga një grup i panjohur të cilët e kanë ,,hakuar” faqen dhe e kanë marrë në kontrollë,ende nuk dihet qëllimi i këtij sulmi,sipas adminit të faqes ,,don’t you 20% me” nuk dihet arsyeja e sulmit dhe se po punohet për ta kthyer të njejtën..