Dikush nga qarqet e financuara nga Irani dhe Siria e  që lidhet me një subjekt opozitar me orientim fetaro-sabotues, po kthen kokën drejt shpërlarjes së popullit shqiptar për të nxirë dhe kthyer mbrapshtë ideologjitë kombëtare të Arben Taravarit dhe Ziadin Selës. Populli e di fortë mirë kush janë qarqet e huaja të financuara nga sektet iraniane shiite për të mbjellur fatkobësinë te populli shqiptar.
Neurologu i mirënjohur shqiptar Dr. Arben Taravari është njeriu më human dhe më i drejtë në politikën shqiptare në Maqedoni, edhe përkundër shumë tentativave për ta nxirë dhe devijuar mendimet e tij, nga njerëz hipokritë dhe injorantë në politikë dhe fe, edhe pse hiqen ndryshe, po kthehen në shpërlarje të trurit shqiptar.
Hipokriti dhe fëmija i “jashtëligjshëm” që drejton portalin Sakte.net I financuar nga sekte selefiste arabo- iraniane dhe i mbrojtur nga shërbimet e Mijallkovit ka të vetmin  mision  për të përçarë dhe njollos interesin e shqiptarëve është në gjendje të nxi dhe figura të mëdha siç janë dr. Arben Taravari dhe dr. Ziadin Sela, por ai harron se e keqja e tij që po kurdis do i kthehet surratit të tij të nxirë nga e vërteta që po i afrohet.
Devijimet që po bën portal Sakte.net përmes shantazhit dhe gjuhës së ulët gazetareske ndaj dr. Arben Taravarit dhe dr. Ziadin Selës e lartësojnë më shumë politikën e këtyre dy figurave, pasi të vëgjëlit si lloji i këtij mercenari me emrin  Xhevdet Poxharit janë aq të vegjël sa është krejt e pa vlerë të merresh me injorantë dhe fëmija i “jashtëligjshëm” që nëna natyrë i ka dënuar përjetësisht!

http://www.sakte.net/arben-taravari-flet-lidhur-zhvillimet-e-fundit-ne-lrpdsh-por-nuk-tregon-nese-do-te-jep-doreheqje-ziadin-sela/

© fol.mk