Reklamat e John Lewis në vitet e fundit janë bërë shokë gjatë festave të Vitit të Ri dhe të Krishtlindjeve, por kurrë askush nuk mund të krahasohet me reklamën e Coca-Cola-a e cila për vite konsiderohen më e bukur.

Për vite, ne jemi mësuar të shohim imazhin e Santa Claus në kamionë që bartë pijen dhe pastaj patjetër të ishim të sigurt se festat po fillojnë.

Kjo reklamë këtë vit pësoi ndryshime të vogla, për të cilat shumë njerëz kanë reaguar në rrjetet sociale.

Ajo që ka ndryshuar është se ka humbur Santa në fund të reklamës, e cila u vu në dukje menjëherë.